SEO Hosting: Gelirinizi %70 Artırmak İster misiniz?

giriiş

Arama motoru optimizasyonu (SEO) dünyasında, web sitenizi sıralamada barındırma çok önemli bir rol oynar. Google ve diğer arama motorları, daha fazla IP’ye sahip web sitelerini tercih eder; bu, paylaşılan bir barındırma planı aldığınızda genellikle mümkün değildir. Bu nedenle SEO hosting, web yöneticileri ve SEO uzmanları arasında popüler hale geliyor. Çevrimiçi işinizi optimize etmek ve daha yüksek gelir elde etmek istiyorsanız, bir SEO barındırma hesabına sahip olmayı düşünmelisiniz. Ama önce, işte SEP Hosting hakkında bilmeniz gereken bazı şeyler:

SEO Barındırma Nedir?

Akıllı SEO barındırma, farklı veri merkezlerinde farklı sunucular kullanan bir bulut barındırma türüdür ve web sitenizi optimize etmek için mükemmel bir çözümdür. SEO barındırma, birden çok web sitesini farklı IP’lerde barındırmanıza olanak tanır; bu, hepsine kendi benzersiz URL’lerini verir ve ayrı güvenlik kimlik bilgilerine sahip olmalarını sağlar. Bu, bir site saldırıya uğrarsa diğerlerinin etkilenmeyeceği anlamına gelir.

SEP barındırma, tek bir yerde birden fazla site barındırabilmenin yanı sıra, SSL sertifikaları (bu, sitenizle olan tüm iletişimin şifrelenmesini sağlar), yük dengeleyiciler (sunucular arasında trafiği dağıtan) ve güvenlik duvarları gibi kaynaklara erişmenizi sağlar ( yetkisiz erişime karşı korur).

SEO Barındırma Faydaları

SEO barındırma, sitenizin daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde yüklenmesini sağlar. Bu, dönüşüm oranlarını artırmak isteyenler için özellikle önemlidir, çünkü siteniz ne kadar yavaş yüklenirse, ziyaretçiler o kadar sabırsız olur.

Yukarıda belirtildiği gibi, SEO barındırma, trafiği artırarak geliri %50 veya daha fazla artırmaya da yardımcı olur. Hızlı yüklenen bir web sitesi, insanları sayfanızda daha uzun süre kalmaya teşvik eder ve bu da onlara ürün veya hizmet satmanız için size daha fazla fırsat verir. Ziyaretçilerinizle bu yüksek düzeyde etkileşim sayesinde, SEP barındırma, dönüşüm oranlarını %30’a kadar artırabilir.

Genel olarak artan gelir ve trafik rakamlarına ek olarak, arama motoru için optimize edilmiş bir barındırma, onu kullanan herhangi bir işletme için doğrudan artan müşterilere yol açabilir. Potansiyel müşterilerin bir şeye kaydolduğu sayfalar da dahil olmak üzere, web sitelerindeki her sayfanın hızlı ve güvenli bir şekilde yüklendiğinden emin olarak, aksi takdirde sizden satın almaktan vazgeçecek olan müşteriler artık bunu yapmaya istekli (ve yapabilen) olabilir. ne de olsa sizden ne isterlerse satın alın!

Son olarak, işletmelerin kullanıcı sadakatini %10 oranında artırmalarına yardımcı olur, çünkü birinin tek istediği yeni bir çift ayakkabı olduğunda, kullanılamaz bir alışveriş sepeti deneyimi yaşamaktan daha kötü bir şey olamaz!

SEO Barındırma Nasıl Çalışır?

seo hosting, SEO aktiviteleri için özel olarak tasarlanmış bir hosting hizmetidir. Web sitenizi SEO için optimize edilmiş bir sunucuda barındırmanıza olanak tanır; bu, aşağıdakiler dahil tüm doğru ayarlara ve özelliklere sahip olacağı anlamına gelir:

  • Bu tür trafiğe özel olarak atanan bir IP adresi sınıfı.

  • Sitenizin web barındırma hesabınızdaki diğer sitelerden farklı IP sınıflarında olması (örneğin, aynı sunucuyu paylaşan başka 5 istemciniz varsa).

  • Dünya çapında farklı veri merkezlerinde barındırma, yani birinde sorun olursa, diğer tüm siteleri ve hatta sadece sizinkini etkilemez.

Çevrimiçi işinizi optimize etmek ve daha yüksek gelir elde etmek istiyorsanız, bir SEO barındırma hesabına sahip olmayı düşünmelisiniz.

Çevrimiçi işinizi optimize etmek ve daha yüksek gelir elde etmek istiyorsanız, bir SEO barındırma hesabına sahip olmayı düşünmelisiniz.

SEO hosting, web sitenizi arama motorları için optimize etmenize yardımcı olan ücretli bir hizmettir. Organik trafik yardımıyla web sitenizin arama motoru sıralamasını yükseltmenize ve görünürlüğünü artırmanıza yardımcı olur. SEO barındırma temel amacı, hedef kitlenizin web siteniz hakkında Google, Bing, DuckDuckGo vb. sizinkine.

Çözüm

Bu, potansiyel olarak gelirinizi artırmanıza yardımcı olabileceğinden, her işletme sahibinin bilmesi gereken türden bilgilerdir. Ve kim daha fazla para istemiyor?

SEO Hosting ile sitenizin arama motoru sonuçlarında görünürlüğünü artırmak için size araçlar ve kaynaklar verilir. Bu, web sitenize daha fazla trafik çekerek daha yüksek kârlara yol açabilir—bu da daha fazla satış anlamına gelir! Ayrıca, ziyaretçiler tekrar geldiklerinde, aradıklarını ilk ziyaretlerinde buldukları için dönüşüm oranlarında bir iyileşme görebilirsiniz.

Bu hesapların en iyi yanı, pazarlamaya harcayacak çok parası olmayan ancak yine de sitelerinin dünya çapındaki potansiyel müşteriler tarafından görülmesini isteyen küçük işletmeler için bunu ne kadar kolay hale getirmeleridir! Otomatik güncellemeler, aylık sınırsız bant genişliği depolama alanı ve kurulum ücreti olmadan ücretsiz alan kaydı gibi uygun fiyatlı planlar ve özelliklerle; Kulağa bugün denememek çok iyi geliyor!

Şirketinizin çevrimiçi varlığını artırmak ister misiniz? Akıllı SEO Hosting, aradığınız çözüm olabilir! Pek çok faydasıyla, bu tür bir web sitesi yönetim sistemi şu anda tam olarak ihtiyaç duyulan şey olabilir - öyleyse neden bugün bir şans vermiyorsunuz? Umarız bu makale yardımcı olmuştur; Arama Motoru Optimizasyonu ile ilgili sizi ilgilendiren başka konular varsa bize bildirin.