SmartSEOHosting.com, SeoHosting.io'nun markasını oluşturuyor

October 26, 2021
duyurular Blog

Ana web sitemizin markasını yeniden markalama stratejimizin bir parçası olarak "SmartSEOHosting.com"dan "SeoHosting.io"ya değiştiriyoruz.

Herhangi bir önemli SEO sıralaması düşüşünü önlemek için SmartSeoHosting.com’u farklı aşamalarda yeniden markalaştıracağız. Tüm sürecin 2022’nin ilk çeyreğinde tamamlanmasını bekliyoruz

Bunu neden yapıyoruz?

Belirgin SERP faydalarının yanı sıra, bu hareket, işimizin nasıl dönüşmesini istediğimizle uyumludur.

Yeni teklifler neler?

  1. On yıldan fazla bir süredir önde gelen SEO barındırma hizmetlerinden sonra, daha API tabanlı bir yaklaşıma doğru ilerleyeceğiz. Tüm müşterilerimizin hizmetlerimizi kolayca yönetebilmelerini ve ürünlerine entegre edebilmelerini istiyoruz. Hedefe ulaşmak için müşterilerimize arka uç API’sini açacağız.
  2. Ayrıca, en son laboratuvar ürünümüzü halka açık hale getireceğiz. Çok fazla ayrıntıya girmeden bu yeni ürün, farklı veri merkezlerinden IP’lerin tek bir VPS sunucusuna bağlanmasını teknik olarak mümkün kılıyor.
  3. 2022’de daha sonra, yeni bir API kümesinin piyasada süresi dolan tüm alan adlarını sorgulamasını bekleyebilirsiniz. Yeni ürünü, süresi dolan etki alanlarını aramak ve PBN’nizi oluşturmak için kullanabilmelisiniz.
  4. Son olarak, SEO ile ilgili teşhislerin çoğunu otomatikleştirmek için başka bir beyaz etiketli API grubu sağlayacağız. Bu API’leri kullanarak, müşterilerinize etki alanlarının her biri ve bu etki alanlarının rakipleri için profesyonel olarak organize edilmiş bir PDF sağlayabileceksiniz.

SeoHosting.io’nun SEO işinizin arka uç motoru olmasını istiyoruz.

Geçtiğimiz on yılda, müşterilerimizin web sitelerini Google cezalarından koruduk ve birçok SEO işletmesinin gelişmesine yardımcı olduk. SeoHosting.io olarak, SEO ile ilgili çoğu görevi otomatikleştirerek daha önce yaptığımız gibi eğrinin önünde kalmak istiyoruz.

Her zaman olduğu gibi, işinizi takdir ediyoruz.