Akıllı SEO Barındırma Blog Listesi

Sayfa 3

Die Wahrheit über abgelaufene Domains und SEO

Süresi dolan alan adlarının web sitenizin SEO’sunu iyileştirmeye yardımcı olabileceğini duyduysanız. Bunun doğru olup olmadığını merak edebilirsiniz.Sonuçta, gerçek olamayacak kadar iyi görünüyor. Neden biri web sitenizin arama motorlarında daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olacak bir alan adından vazgeçsin?

input Daha Fazlası
Potansiyel Müşteriler Almak için Açılış Sayfanızda Bulunması Gereken 4 Şey

İlk izlenimin en uzun süre kalıcı olduğu, yani ilişkilerinizi bozabileceği veya bozabileceği anlamına gelen popüler düşünceye çoğunlukla aşinayız. Açılış sayfanız, bir kullanıcının web sitenizdeki ilk temas noktası olduğu için, kullanıcının dikkatini anında oraya çeken, onları kazanan ve onları daha fazla harekete geçmeye ikna eden, düzgün bir şekilde ifade edilmiş ve modaya uygun bir kopyaya sahip olmanız gerekir. Sayısız yazı sayfasına yazma deneyimi bana çok değerli dersler verdi.

input Daha Fazlası
TRAFİK ARTIŞI NEDİR? VE WEB SİTENİZ BUNU İŞLEYEBİLİR Mİ?

Birkaç yıl önce herkes Digg’den bahsediyordu. Aradan birkaç yıl geçti ama herkesin ağzında “Ding Etkisi” teriminin nasıl ortaya çıktığını hatırlarsınız. Ding Etkisi, bir web sitesi Ding’in ana sayfasına ulaştığında meydana gelir ve ardından sunucunun çökmesine neden olacak kadar yoğun trafik gönderir. Bunun nedeni, web sitelerinin bu düzeyde bir trafiği kaldıramamasıydı. Bu, pazarlamacıların içeriği internette viral hale getirmek gibi büyük fırsatları kaçırmasına neden oldu.

input Daha Fazlası
IPv6 SEO Hosting Burada!

Artık bekleyemeyiz! Paylaşacak harika haberlerimiz var ve bunu duyduğunuzda bizim kadar heyecanlanacağınıza inanıyoruz.

2 yıla yakın özel betadan sonra IPv6 teklifimizi herkese açık hale getirmeye hazırız.

input Daha Fazlası
IPv6 SEO Sınıflarının Açıklaması

Bu blog yazısında, SEO ve seo hosting söz konusu olduğunda farklı IPv6 sınıflarını açıklayacağız.

input Daha Fazlası
SEO İçin Anahtar Kelime Araştırması Nasıl Yapılır?

SEO İçin Anahtar Kelime Araştırması Nasıl Yapılır

Anahtar kelimelerin web sitenizi oluşturabileceğini veya bozabileceğini muhtemelen duymuşsunuzdur. Bu doğru!

Basitçe, anahtar kelimeler ve SEO aynı madalyonun iki yüzüdür. Anahtar kelimeler olmadan SEO olmayacağını söylerseniz abartmış olmazsınız. Aslında, Google’ın çalkalamaya devam ettiği tüm algoritma güncellemelerine rağmen, anahtar kelime araştırma ihtiyacı alakalı kaldı.

input Daha Fazlası
Google Cezaları ve Yaygın Hatalar

Günümüzde, web sitenize daha fazla trafik çekmek istemenin bir sonucu olarak SEO’da birçok hata yapılmaktadır. Sebep bazen SEO’nun nasıl çalıştığının yanlış anlaşılması olabilir veya bazı durumlarda çok hızlı gelişme arzusu (ki bu konu söz konusu olduğunda yapılamaz) sözde belayı da beraberinde getirir.

Birdenbire oluyor, herhangi bir uyarı yok ve tüm işler internetten yok oluyor. Web siteniz sorunsuz çalışıyor, ziyaretçi/abone ve paylaşım sayısı artıyor, sıralama oldukça yüksek ama bir gün hepsi yok oluyor.

input Daha Fazlası